Patinoar

Patinoar

Patinajul artistic constituie un melanj între artă și sport și a luat amploare prin spiritul ludic și grațios al mișcărilor pe gheață. Sentimentul de libertate, plăcerea de a face piruete, de a dansa și de a te deplasa cu ușurință pe gheață – toate acestea îi atrag pe clienții Arsenal la patinoar.

Cu gândul la dorințele oaspeților noștri, am optat pentru gheață sintetică, care funcționează independent de condițiile de temperatură și umiditate, nu necesită consum de apă sau refrigerare pentru întreținere. Astfel încât, susținem ideea de grijă față de natură prin aspectul nepoluant și ecologic. Patinoarul este complet echipat, iar accesoriile prevăzute a fi utilizate sunt în număr de 130 bucăți de patine (de la mărimea 28 la 47), respective 30 de bucăți patine cu role (de la mărimea 25,5-40 până la 28,5-44). Astfel încât, sunt deajuns pentru toți doritorii, întrucât capacitatea acestuia este de 80 de persoane simultan, pe o suprafață de 400 mp.

Patinoarul Arsenal este unul din obiectivele finalizate de către Arsenal Park în anul 2014, incluse în proiectul “Creșterea calității serviciilor turistice in cadrul Arsenal Park prin crearea unei infrastructuri de agrement specifice”.

10 de lei de persoană pentru o ședință de 2 ore; patinele cu role sunt incluse