Regulament General Arsenal Park

Regulament general

 1. Prezentul regulament cuprinde regulile de conduita si securitate care au fost concepute pentru siguranta si in interesul dumneavoastra si trebuie respectate in mod obligatoriu in incinta Arsenal Park de orice persoana care se afla in incinta acestuia, indiferent de scopul pentru care se afla in incinta (insotitor, participant, angajat, etc).
 2. Accesul in incinta Arsenal Park presupune acceptarea fara rezerve a prezentului regulament si obligarea dumneavoastra la respectarea acestuia. In cazul in care nu sunteti de acord, din orice motiv, cu prevederile prezentului regulament sau considerati ca nu le veti putea respecta, accesul in Arsenal Park este interzis. Nerespectarea acestui regulament conduce la evacuarea din incinta Arsenal Park si poate duce la interzicerea accesului pe o perioada nedeterminata, fara rambursarea pretului biletului platit pentru acces.
 3. Accesul in incinta Arsenal Park este permis conform programului afisat si sub conditia procurarii biletului de acces.
 4. Arsenal Park isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela. Nu se va permite accesul in incinta Arsenal Park a persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice, substantelor psihoactive, cu afectiuni psihice daca se manifesta in mod recalcitrant sau violent, a persoanelor recalcitrante sau care prezinta semne ale unei boli contagioase.
 5. Este interzis accesul in incinta Arsenal Park cu produse alimentare sau bauturi de orice fel.
 6. Este interzis accesul in incinta Arsenal Park cu bagaje sau bunuri voluminoase sau care pot taia/intepa sau rani in orice fel participantii din incinta Arsenal Park, cu arme, alcool, substante psihoactive, radioactive sau care ar putea pune in pericol siguranta sau sanatatea persoanelor.
 7. Este interzis comportamentul violent, agresiv, obscen, zgomotos sau care ar pune in pericol siguranta sau ar intimida ceilalti participanti din incinta Arsenal Park.
 8. Fumatul este permis doar in locurile special amenajate si semnalate prin indicatoare.
 9. Este interzis accesul in locurile neautorizate sau in spatiile verzi, exceptand zonele de circulatie marcate. Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusiva a toaletelor.
 10. Este interzis sa circulati sau sa stationati sub jocuri, tiroliene sau platforme.
 11. Este interzis accesul in incinta Arsenal Park cu animale de companie.
 12. Este interzisa aprinderea focului in incinta parcului sau aruncarea/deversarea deseurilor de orice fel in alte spatii decat cele amenajate in acest sens.
 13. Este interzisa atingerea firelor sau a panourilor electrice.
 14. Este interzisa ruperea/taierea/crestarea de crengi/copaci din incinta Arsenal Park. Arsenal Park nu este raspunzator pentru eventualele accidente sau prejudicii survenite ca urmare a caderilor de ramuri/copaci.
 15. Este interzisa lasarea de bagaje/obiecte nesupravegheate. Arsenal Park nu poate fi tinut raspunzator de pierderea/sustragerea/abandonarea bagajelor/bunurilor persoanelor din incinta Arsenal Park sau parcare.
 16. Prin acceptarea prezentului regulament, va exprimati acordul privind posibilitatea includerii dumneavoastra in fotografii sau inregistrari aodio/video pentru ilustrare si suport comercial. Arsenal Park este protejat de orice revendicare privind dreptul la imagine. Arsenal Park nu este responsabil pentru fotografii si/sau inregistrari realizate de terte parti.
 17. Este interzisa desfasurarea in incinta Arsenal Park de activitati comerciale, de promovare, recrutare sau orice tip de abordare in scop patrimonial sau caritabil, fara aprobarea prealabila, scrisa, de catre Arsenal Park.
 18. Sunt interzise inregistrarea, filmarea, fotografierea, realizarea de reportaje si/sau interviuri in scop comercial in incinta Arsenal Park, fara acordul prealabil scris al Arsenal Park.
 19. Este strict interzisa distrugerea si/sau deteriorarea oricaror echipamente, dotari sau amenajari din incinta Arsenal Park. Orice actiune de distrugere/deteriorare, chiar din culpa, a bunurilor, echipamentelor si/sau a locurilor special amenajate atrage raspunderea persoanei responsabile, care va fi obligata la plata valoarii echipamentului/dotarii/refacerii amenajarii, valoare ce va fi stabilita conform situatiei din contabilitatea societatii sau pretului pietei.
 20. Este interzisa utilizarea dotarilor sau echipamentelor in alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute si incredintate de Arsenal Park, permise de prezentul regulament si/sau de regulamentele specifice fiecarei activitati in parte.
 21. Arsenal Park nu este raspunzator pentru eventualele accidente survenite si/sau prejudicii cauzate tertelor persoane ca urmare a nerespectarii de catre participanti a indicatiilor personalului din administratia parcului si a prevederilor prezentului regulament sau a regulamenteleor specifice activitatilor.
 22. Arsenal Park recomanda sa purtati vestimentatie si incaltaminte comoda, specifica efectuarii de activitati sportive, fara cordoane, bretele, esarfe, bijuterii voluminoase, etc.
 23. Arsenal Park va recomanda sa aveti asigurare medicala.
 24. Pentru urgente medicale apelati 112.
 25. Agentul de securitate poate solicita vizualizarea bagajelor personale, pentru a se asigura ca sunt respectate prevederile regulamentului.
 26. Toate echipamentele inchiriate trebuie returnate la expirarea perioadei pentru care au fost inchiriate. Depasirea timpului de inchiriere va genera costuri suplimentare echivalente cu dublul pretului de inchiriere, proportional cu timpul cu care s-a depasit. Sunteti obligati sa returnati echipamentul cu 30 minute inainte de ora inchiderii.
 27. Arsenal Park isi rezerva dreptul de a intrerupe activitatile in cazul unor conditii meteorologice nefavorabile (vant, furtuna, ploaie), fara returnarea taxelor daca a trecut o ora de activitate;
 28. Arsenal Park poate limita accesul in anumite spatii in timpul desfasurarii anumitor evenimente speciale.
 29. Arsenal Park isi rezerva dreptul de evacuare de pe trasee a persoanelor care stationeaza indelungat pe platforma sau pe un joc. Inseamna ca va aflati pe un traseu care va depaseste posibilitatile fizice si psihice actuale si incurcati toti ceilalti participanti.
 30. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, fiind absolvit de orice raspundere.
 31. Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea din incinta Arsenal Park, precum si posibila interzicere a accesului pe o perioada nedeterminata.

Regulament LOC DE JOACA

 1. Prezentul regulament nu exclude regulamentul general aplicabil in Arsenal Park si se aplica in completarea acestuia, prevazand reguli de conduita si siguranta specifice pentru locul de joaca.
 2. Locul de joaca pentru copii nu reprezinta si nu poate fi considerat o forma de ingrijire sau educare a copiilor, tip cresa, gradinita, babysitting, bona, etc, reprezentand un spatiu in care copii se pot juca sub supravegherea unui adult.
 3. Accesul in spatiul de joaca se poate efectua doar in timpul programului afisat.
 4. Accesul copilului este permis doar insotit de un adult, maxim doi.
 5. Arsenal Park nu raspunde de eventualele accidente survenite in interiorul locului de joaca, insotitorii copiilor fiind responsabili de actiunile proprii sa a copiilor pe care-i insotesc si pe care in mod obligatoriu trebuie sa-i supravegheze.
 6. Echipamentele de joaca se utilizeaza conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea aparaturii din incinta spatiului de joaca atrage dupa sine achitarea contravalorii acesteia de adultul care insoteste copilul.
 7. Echipamentele vor fi utilizate doar in conformitate cu limitele de varsta si numar de persoane inscriptionate pe fiecare dintre acestea.
 8. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adultii care insotesc copiii.
 9. Bretelele sau orice alte cordoane sunt interzise. In spatiul de joaca nu este recomandata purtarea ochelarilor, a cerceilor voluminosi, lanturilor sau a bratarilor.
 10. Supraveghetorii Arsenal Park au rolul de supraveghere generala a locului de joaca, nu a fiecarui copil in parte, intrand in atributiile adultilor care insotesc copiii sa supravegheze copilul pe care il insotesc.
 11. Este interzisa bruscarea altor persoane, cearta, comportamentul violent, agresiv, obscen, recalcitrant, precum si aruncarea cu jucarii, pietre, resturi menajere si metalice sau orice alt obiect care ar putea leza integritatea fizica a altor participanti.
 12. Insotitorii copiilor raspund pentru orice prejudiciu creat de catre ei sau minorii insotiti de acestia in incinta loculul de joaca.
 13. Urcarea scarilor nu este permisa mai multor copii simultan.
 14. La folosirea caruselului, va rugam sa va asigurati ca toti copiii sunt asezati pe bancute si ca nu exista persoane intre brate si sub acesta, precum si ca este cuplata centura de siguranta.
 15. La folosirea figurinelor cu arc, va rugam sa incepeti balansarea doar dupa ce va asigurati ca picioarele copiilor sunt pozitionate corect si ca acestia tin ferm manerele.
 16. In zona toboganelor, este interzisa urcarea in sens invers sau in picioare, acestea trebuie folosite doar pentru coborare, in pozitia sezut si cu picioarele inainte.
 17. Un singur copil poate aluneca pe tobogan, iar dupa coborare trebuie eliberata zona de sosire pentru a evita lovirea altei persoane.
 18. La folosirea leaganelor este obligatorie pozitia sezand. Va rugam sa va asigurati ca leaganul este oprit complet la coborare.
 19. Este interzisa folosirea echipamentelor in conditii climaterice nefavorabile: ploaie, vant puternic, ceata, gheata, ninsoare.
 20. Este interzisa supraaglomerarea echipamentelor de joaca, fapt ce ar putea cauza accidente.
 21. Este interzisa stationarea in zona de siguranta a echipamentelor de joaca.
 22. Este permis accesul copiilor care au nevoie de supraveghere speciala (dizabilitati fizice, afectiuni psihice, ADHD), doar in prezenta insotitorului legal, acesta fiind direct responsabil de actiunile lor.
 23. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, fiind absolvit de orice raspundere.
 24. Arsenal Park isi rezerva dreptul de a interzice accesul sau de a exclude din locul de joaca persoanele care nu respecta regulamentul, cu posibilitatea de a interzice accesul pe o perioada nedeterminata.

Regulament Skatepark

 1. Accesul in Skatepark se face doar in intervalul orar anunțat de catre staff, pe baza abonamentului valabil si a formularului de asumare a raspunderii semnat. In cazul minorilor, formularul trebuie completat si semnat fie de catre unul dintre parinti, fie de catre tutorele legal. Nu se permit exceptii de la această regula.
 1. Nu este permis accesul copiilor care au varsta sub 6 ani.
 1. Nu este permis accesul fara role, skateboard sau biciclete.
 1. Nu este permis accesul fara casca de protectie. De asemenea, sunt recomandate cotierele, genuncherele, palmare și protectii pentru coloana.
 1. Toti participantii trebuie sa isi cunoasca limitele si sa foloseasca rampele cu responsabilitate, evitand posibile accidentări.
 1. Actele agresive, violente, periculoase, precum si comportamentul vulgar sau obscen vor avea ca rezultat expulzarea din parc, cu posibilitatea interzicerii accesului pe o perioadă nedeterminata.
 1. Este interzis accesul cu obiecte ascutite sau care pot avea ca efect taierea, inteparea sau ranirea in orice fel. De asemenea, este interzis accesul cu substante inflamabile sau periculoase.
 1. Este permis accesul cu mancare sau bauturi doar in zonele special amenajate.
 1. In Skatepark se pot desfasura concursuri doar organizate si coordonate de Arsenal Park.
 1. Este interzisa staționarea pe trasee.
 1. Este interzisa depozitarea de echipamente sau bunuri în zonele conexe.
 1. Pentru a evita posibile accidentari, Arsenal Park isi rezerva dreptul de a opri accesul in Skatepark, atunci cand numarul participantilor trece de 15 persoane simultan.
 1. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, fiind absolvit de orice raspundere.
 1. Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea din Skatepark sau din incinta Arsenal Park, precum si posibila interzicere a accesului pe o perioadă nedeterminata.

Regulament Patinoar

 1. Accesul în pantinoar se efectueaza doar in programul afiaat si sub conditia achitarii biletului de acces;
 1. Accesul pe patinoar este permis numai cu patinele incaltate;
 1. Accesul pe patinoar se efectueaza pe intrarea amenajata in acest sens, fiind interzisa escaladarea sau urcarea pe mantinela. De asemenea, este interzisa sprijinirea de mantinela.
 1. Este interzisa intrarea pe patinoar cu poșete, rucsace sau orice obiecte voluminoase sau grele.
 1. Este interzis accesul pe patinoar cu obiecte ascutite sau care pot avea ca efect taierea, inteparea sau ranirea in orice fel. De asemenea, este interzis accesul cu substante inflamabile sau periculoase.
 1. Este interzis accesul cu mancare sau bautura pe suprafața patinoarului;
 1. Patinajul se face pe risc propriu, nu raspundem pentru posibile accidentari a dumneavoastra sau a altor persoane;
 1. Dacă ati cazut pe patinoar, ridica-ti-va in cel mai scurt timp;
 1. Patinati DOAR in sensul invers acelor de ceasornic, daca nu se indica altfel;
 1. Sunt interzise manevrele de natura sa duca la distrugerea ghetii;
 1. Este interzisa utilizarea croselor, a mingilor sau a oricaror obiecte care sa atinga gheata. Jocurile sunt strict interzise, cu exceptia celor organizate si/sau coordinate de Arsenal Park;
 1. Asigurati-va ca activitatea pe patinoar se desfasoară strict pe gheata aferenta acestuia, deteriorarea afiselor publicitare chiar si din culpa atrage raspunderea patrimoniala a persoanei responsabile;
 1. Actele agresive, violente, periculoase, precum si comportamentul vulgar sau obscen vor avea ca rezultat expulzarea din parc, cu posibilitatea interzicerii accesului pe o perioadă nedeterminata.
 1. La anunțarea sfarsitului seriei de patinaj parasiti patinoarul cat mai rapid;
 1. Arsenal Park isi rezerva dreptul sa intrerupă orice serie de patinaj, din motive de siguranta a participantilor, fara rambursarea pretului biletului platit.
 1. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, fiind absolvit de orice raspundere.
 1. Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea de pe gheata sau din incinta Arsenal Park, cu posibilitatea de interzicere a accesului pe o perioadă nedeterminata.

Regulament Minigolf

 1. Se poate juca minigolf la orice varsta.
 2. Scopul jocului este de a introduce mingea de la punctul initial de plecare in gaura, din cat mai putine lovituri. Castiga cel care acumuleaza cele mai putine puncte.
 3. Daca dupa 6 lovituri, mingea nu a fost introdusa in gaura se reia jocul de la punctul de plecare.
 4. In pretul achitat beneficiati de o crosa si o minge.
 5. Crosele nu sunt transmisibile.
 6. Este interzisa lasarea pe teren de obiecte.
 7. Pe teren se vor afla strict doar jucatorii.
 8. Asigurati-va ca, la lovirea mingii, nu exista persoane langa dumneavoastra pe care le-ati putea lovi. In cazul unor accidentari, persoana responsabila va fi tinuta raspunzatoare, Arsenal Park fiind absolvita de orice raspundere.
 9. Utilizati crosele si mingea strict in scopul pentru care au fost acordate.
 10. Actele agresive, violente, periculoase, precum si comportamentul vulgar sau obscen vor avea ca rezultat expulzarea din parc, cu posibilitatea interzicerii accesului pe o perioada nedeterminata.
 11. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, fiind absolvit de orice raspundere.
 12. Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea de pe terenul de minigolf sau din incinta Arsenal Park, cu posibilitatea de interzicere a accesului pe o perioada nedeterminata.

Regulament Tir cu arcul

 1. Poate participa orice persoana, indiferent de varsta.
 2. Este strict interzisa ridicarea arcului inainte de semnalul de incepere a tragerii.
 3. Nu se va trage de coarda arcului si nu se va elibera coarda fara sa fie sageata pusa in arc.  Aceasta eliberare in gol se numeste „DRY SHOT”. In urma unui dry shot poate rezulta deteriorarea arcului dar si lovirea acasului, asa ca va rugam sa luati acest avertisment in serios.
 4. Cu exceptia persoanelor cu dizabilitati, se va trage cu arcul din pozitia in picioare.
 5. Este interzisa aducerea de modificari arcului de tragere sau sagetilor puse la dispozitie de administratia parcului.
 6. Este interzis schimbul de sageti intre adulti si copii.
 7. Se va trage cu arcul DOAR in panoul de tragere.
 8. Nu scoateti arcul si/sau sagetile din zona de tragere.
 9. Se vor trage cu arcul doar sagetile puse la dispozitie de administratia parcului, fiind interzisa tragerea cu arcul a altor obiecte (pietre, nuci, castane, etc)
 10. Asigurati-va, inaintea tragerii, ca in directia de tragere nu exista nicio persoana sau animal.
 11. Folositi protectii de antebrat pentru mana care tine arcul deoarece orice lovitura a corzii peste aceasta poate sa va produca hematom in zona atinsa.
 12. Nu stationati in zona panoului de tragere.
 13. Arcul de tragere si sagetile vor fi utilizate strict in scopul pentru care au fost acordate.
 14. Actele agresive, violente, periculoase, precum si comportamentul vulgar sau obscen vor avea ca rezultat expulzarea din parc, cu posibilitatea interzicerii accesului pe o perioada nedeterminata.
 15. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, acesta fiind absolvit de orice raspundere.
 16. Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea de pe teren sau din incinta Arsenal Park, cu posibilitatea de interzicere a accesului pe o perioada nedeterminata.

Regulament Tir Airsoft

 1. Pot partcipa copii cu varsta minima de 7 ani.
 2. Este strict interzisa intrarea in perimetrul special semnalizat pentru tragere fara echipament de protectie.
 3. Este strict interzisa scoaterea echipamentului de protectie inainte de parasirea perimetrului de tragere.
 4. Este interzisa introducerea si consumul de bauturi alcoolice, droguri sau medicamente, ale caror efecte sunt de natura sa afecteze securitatea tragerii, accesul in poligon al persoanelor aflate sub efectul acestor substante sau in stare avansata de oboseala, ori care sufera de o afectiune temporara ce poate genera o stare de pericol in conditiile folosirii armelor si munitiilor.
 5. Este interzis accesul in incinta poligonului cu animale.
 6. Este interzis fumatul in zona/aliniamentul de asteptare sau de tragere.
 7. INTOTDEAUNA tratati toate replicile, ca si cum acestea au fost incarcate si letale.
 8. Pastrati-va intotdeauna replica in directia de tragere. Este interzisa indreptarea armelor asupra persoanelor, lateral si spre spatele poligonului, indiferent daca sunt sau nu incarcate.
 9. Sunt interzise simularile de “ochire” sau indreptare a armei catre alte persoane – inclusiv propria persoana – chiar daca arma este descarcata.
 10. Este interzisa introducerea, in perimetrul poligonului, de arme si munitii, altele decat cele ce apartin Arsenal Park si care sunt destinate tirului airsoft. Este interzisa incarcarea cu munitie adusa din exterior de catre participanti.
 11. Este interzisa lasarea nesupravegheata a armamentului, chiar si pentru intervale scurte de timp.
 12. Asigurati-va, inainte de efectuarea tragerii, ca in campul de tragere nu se afla persoane sau animale.
 13. Este interzisa manipularea sau verificarea armelor in alte zone decat pe aliniamentul de tragere.
 14. Pastrati-va intotdeauna degetul in afara lagarului de declansare pana in momentul in care trageti.
 15. Urmati cu strictete instructiunile personalului Arsenal Park si avertizati personalul cu privire la nerespectarea de catre alte persoane, a prezentului regulament sau cu privire la orice aspect pe care-l considerati neinregula.
 16. Actele agresive, violente, periculoase, precum si comportamentul vulgar sau obscen vor avea ca rezultat expulzarea din perimetrul de tragere, cu posibilitatea interzicerii accesului pe o perioada nedeterminata.
 17. Este interzisa plecarea de pe aliniamentul de tragere cu arma incarcata, neverificata sau cu arma in mana.
 18. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, acesta fiind absolvit de orice raspundere.
 19. Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea de pe teren sau din incinta Arsenal Park, cu posibilitatea de interzicere a accesului pe o perioada nedeterminata.

Regulament Biciclete

 1. Inchirierea de biciclete poate fi efectuata de orice persoana care are varsta minima de 18 ani. Minorii pot inchiria o bicicleta daca sunt insotiti de un adult si daca au inaltimea peste 150 cm.
 2. Inchirierea se efectueaza in baza unui act de identitate si cu conditia platii prealabile a inchirierii.
 3. Este obligatorie folosirea bicicletelor doar pe piste special amenajate pentru acestea. Este interzisa parasirea Arsenal Park.
 4. Este interzisa urcarea pe o bicicleta a mai mult de o persoana.
 5. Este obligatorie folosirea castii de protectie, a ochelarilor de protectie si a vestimentatiei potrivite pentru mersul pe bicicleta.
 6. Asigurati-va ca aveti cu dumneavoastra maxim o borseta sau un rucsac mic, fiind interzise obiectele voluminoase sau care va pot rani pe dumneavoastra sau pe alte persoane(obiecte ascutite, din material dur etc).
 7. Este interzisa inchirierea bicicletelor persoanelor sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor sau oricaror substante care ar putea afecta vederea, echilibrul, starea emotionala, fizica sau psihica.
 8. Este interzisa purtarea castilor in timpul mersului pe bicicleta.
 9. Sunt interzise manevrele de natura sa defecteze Bicicleta sau sa deterioreze componentele acesteia.
 10. Asigurati-va ca viteza pe care o aveti nu pune in pericol siguranta dumneavoastra sau a altor participanti la trafic.
 11. Este interzis mersul in paralel cu un alt biciclist.
 12. Depasirea se face intotdeauna pe partea stanga.
 13. Este interzis sa circulati fara a tine ambele maini pe ghidon si ambele picioare pe pedale.
 14. Este interzis sa circulati fara a mentine contactul ambelor roti cu solul.
 15. Este interzisa remorcarea, impingerea, tragerea de o alta persoana, care se afla sau nu in alt vehicul.
 16. Trecerile de pietoni se traverseaza in mers, langa bicicleta.
 17. Este interzisa circularea pe bicicleta in cazul in care pista este acoperita total sau partial de gheata, polei sau zapada.
 18. In cazul in care pista este umeda, evitati pe cat de mult posibil virarea si/sau franarea brusca, existand riscul deraparii cauciucurilor. Daca apare o situatie neprevazuta, incercati sa incetiniti treptat si din timp si tineti cont de faptul ca distanta de franare creste pe carosabilul umed.
 19. In cazul defectarii/deteriorarii care depaseste deteriorarea cauzata de folosirea normal a bicicletei, persoana care a inchiriat Bicicleta va fi obligata sa plateasca contravaloarea piesei defectate/deterioarate sau a bicicletei, dupa caz.
 20. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, acesta fiind absolvit de orice raspundere.
 21. Nerespectarea acestui regulament duce la evacuarea de pe pista/traseu sau din incinta Arsenal Park, cu posibilitatea de interzicere a accesului pe o perioada nedeterminata.

Regulament Aventura Park

 1. Parcul este accesibil tuturor persoanelor cu o intaltime de peste 120cm, ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea autonoma a traseelor conform exigentelor de securitate.
 2. Activitatea in Aventura Park se desfasoara pe propria raspundere, cu asumarea citirii si intelegerii prezentului regulament. In cazul minorilor, consimtamantul este acordat de parinti sau de persoanele insotitoare, care sunt obligate sa explice minorilor, pe intelesul lor, regulile de Securitate si conduit prevazute in regulamentele Arsenal Park;
 3. Accesul pe trasee este permis doar persoanelor care au semnat Declaratia de consimtamant;
 4. Nu este permis accesul in Aventura Park a persoanelor aflate sub influenta sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor sau oricaror substante care ar putea afecta vederea, echilibrul, starea emotionala, fizica sau psihica;
 5. Desi supravegheati de personalul Aventura Park, persoanele participante sunt responsabile de propria siguranta, precum si de cea a bunurilor.
 6. Greutatea maxima admisa pe traseele Aventura Park este de 110 kg;
 7. Echipamentul trebuie folosit doar in modul indicat de catre instructor, nu este transmisibil si poate fi inchiriat timp de 3 ore consecutive;
 8. Purtarea castii de protectie este obligatorie in Aventura Park atat de participanti, cat si de insotitori;
 9. Prezenta tuturor participantilor la demonstratia utilizarii echipamentului, precum si la instructajul pentru trasee, efectuat de personalul Arsenal Park este obligatorie. Intrarea pe traseu se va efectua doar dupa ce personalul Arsenal Park isi exprima acceptul in acest sens;
 10. Echiparea si dezechiparea se face doar de catre personalul parcului. Dupa echipare este interzisa parasirea parcului;
 11. Este interzisa intrarea pe traseu fara o vestimentatie adecvata, precum sandale sau pantofi neadecvati; rochii, fuste, pantaloni scurti, tricouri, parul lung trebuie legat la spate; esarfele, bijuteriile trebuie indepartate;
 12. Este interzis accesul pe traseu al persoanelor care au alimente in gura, guma de mestecat,etc.
 13. Carabinierele de securitate trebuie folosite in permanenta. Odata aflat deasupra solului este obligatoriu ca cel putin o linie de siguranta sa fie prinsa de sistemul de siguranta;
 14. Inainte de a parcurge un traseu rosu, albastru sau negru este obligatorie parcurgerea unui traseu galben sau verde;
 15. Pentru a evita supraincarcarea, jocurile vor fi parcurse de o singura persoana, iar pe platforma vor sta maximum patru persoane in acelasi timp. Distanta de siguranta trebuie mentinuta tot timpul;
 16. De fiecare data inainte de a intra pe joc verificati ca hamul sa fie strans corespunzator;
 17. Evitati pozitionarea cablului de asigurare sub axila dumneavoastra;
 18. Nu rasuciti lonja hamului in jurul mainii. Supravegheati in permanenta lonja hamului sa nu se rasuceasca, respectiv sa nu se innoade;
 19. Supravegheati in permanenta carabinierele de asigurare: sa nu se rasuceasca lonjele, iar clapeta autoblocanta sa fie in permanenta inchisa;
 20. Atunci cand nu aveti nevoie de scripete pentru parcurgerea unui segment din traseu, fixarea acestuia de ham este obligatorie;
 21. Sunt strict interzise aruncarea de pe platforma si saritul peste cablul de asigurare;
 22. La alunecarea pe tiroliana este interzisa apucarea cablului de otel sau coarda cu mana, pana in momentul cand scripetele se opreste. Mainile raman intodeauna pe carabine pentru a putea dirija deplasarea. Este obligatorie ridicarea picioarelor inainte.
 23. Este strict interzisa prinderea cablului in fata scripetelui;
 24. La tiroliana este interzisa pornirea cu o saritura.
 25. Sunt strict interzise aruncarea de pe platforma si saritul peste cablul de asigurare.
 26. La fiecare traversare pe tiroliana, la sfarsit este obligatorie franarea cu picioarele. Dupa eliberarea cablului de tiroliana este necesar sa strigati „ Liber !”.
 27. Distrugerea echipamentului pus la dispozitie, in urma nerespectarii instructiunilor de folosire va fi suportata de catre persoana responsabila;
 28. Arsenal Park isi rezerva dreptul de a exclude/evacua (fara rambursare) orice persoana care nu respecta regulile de securitate si disciplina sau are un comportament periculos, creand un risc pentru sine sau pentru ceilalti, cu posibilitatea de interzicere a accesului pe o perioada nedeterminata.;
 29. Arsenal Park isi rezerva dreptul de a intrerupe(fara rambursarea pretului biletului platit) toate activitatile in caz de intemperii (vant, furtuna. Ploaie, ninsoare, etc);
 30. Raspunderea pentru orice acte intentionate, culpabile sau prejudicii va fi asumata strict de persoana responsabila, persoana prejudiciata neputandu-se intrepta impotriva Arsenal Park, acesta fiind absolvit de orice raspundere.