Termeni si condiții de rezervare camere Arsenal Park Orăștie

Taxa locala este 0, fiind inclusa in tariful camerei rezervate. TVA (Taxa pe valoare adaugata) este 0 la Arsenal Park Transilvania, fiind inclusa in pretul camerei. Formularul de rezervare contine mai multe extrase, care va pot face mai placuta sederea la Arsenal Park Transilvania, in functie de preferintele si cerintele dumneavostra.

Sosire (Check-in) Camerele sunt disponibile începând cu ora 16:00.

Plecare (Check out) Camerele se elibereaza pâna cel târziu la ora 12:00.

Sosire devreme/ Plecare tarziu Va rugam sa mentionati ora sosirii si a plecarii atunci când acest lucru nu se înscrie în standarde. Astfel garantam accesul în camere mai devreme si/sau sederea peste program, intrând în regimul de camere ocupate peste zi (day use).

Rezervari garantate Orice rezervare este garantata pâna la orele 18:00. În cazul în care doriti rezervare ferma dupa ora 18:00, garantarea se face achitând contravaloarea primei nopti de cazare.

Politica de anulare a rezervarii Anularea unei rezervari trebuie sa fie primita cel putin cu 24 de ore înaintea sosirii. Acest timp poate sa difere de data în care trebuie sa sositi sau de tipul camerei. Daca anularea unei rezervari garantate nu este primita în intervalul de timp solicitat, hotelul va retine contravaloarea primei nopti de cazare. Pentru detalii în ceea ce priveste politicile de anulare si garantare a rezervarii, va rugam sa va informati în momentul în care faceti rezervarea.

Animale Este permis accesul cu animale. Tariful pentru animale este de 10 euro pe zi/animal.

Carduri Urmatoarele tipuri de carduri sunt acceptate: Master Card, Visa.

Familii Se acorda gratuitate la cazare pentru copii pâna la vârsta de 7 ani, daca nu se solicita pat suplimentar.

Cerinte speciale Luati la cunostinta ca cerintele speciale pot implica tarife suplimentare si necesitatea unei rezervari telefonice mai ales in situatia Misiunilor Arsenal Park (telefon: 0730 019 299; email: office@arsenalpark.ro)

Pentru rezervari si informatii va rugam sa ne contactati la adresa de mail: office@arsenalpark.ro.

Daca aveti intrebari legate de aceasta rezervare sau orice alte servicii, nu ezitati sa ne contactati.

Telefonul nostru este 0799 108 391 – Receptie Arsenal Park.

Ne puteti contacta si prin email la office@arsenalpark.ro.

Resurse: