Activitate suspendată momentan. Mulțumim pentru înțelegere.

Adrenalină eliberată în cele mai sigure condiții! Una din cele mai solicitate activități de teambuilding la Arsenal Park o constituie tirul de agrement cu arme de foc. Este, poate, cea mai reală activitate militară de până acum, alături de instrucția militară.

Activitățile se desfășoară în poligonul “Astra” Orăștie sub îndrumarea colaboratorilor noștri profesioniști.

Kalasnikov

Pachet Kalasnikov

Una dintre cele mai faimoase arme de luptă, prezentă în aproape toate războaiele moderne este Kalasnikov-ul. Vrei sa tragi cu arma care a facut furori in istoria militara a lumii, folosita de militari inca din 1949? Alege Pachetul Kalasnikov.

150 de lei de persoană pentru un pachet cu 10 cartuse Kalasnikov (cal. 7,62)

Sniper Master

Pachet Sniper Master

Vrei să simți frisoane pe șira spinării? Vrei să iți vezi ținta prin lunetă, sp iți demonstrezi talentul de trăgător de la distanță, să simți ce simte un adevărat lunetist? Alege Pachetul Sniper Master!

185 lei de persoană pentru un pachet 10 cartușe Sniper Master (cal. 30-06)

Young Guns

Pachet Young Guns

Celebrul calibru american 22 LR, cel mai popular calibru american pentru arme de tir cu recul foarte mic stă la baza pachetului Young Guns. Vrei să înveți să tragi? De aici trebuie să începi!

100 de lei de persoană pentru un pachet cu 10 cartușe Young Guns (cal. 5,6 cu pușcă sau pistol)

Police Special

Pachet Police Special

Include armele de 9 mm, în special Glock-ul, armele și calibrul preferat de către forțele de poliție și de către trupele speciale de intervenție din întreaga lume! Vrei să intri în pielea lor, pune mâna pe un 9mm!

130 de lei de persoană pentru un pachet cu 10 cartușe Police Special (Glock, CZ, Jerico – 9 mm)

Talere

Pachet Talere

Tirul la talere  mai are secrete pentru tine? Vino să dobori ținte în mișcare în una din cele mai dinamice întreceri cu arme de foc…

130 de lei de persoană pentru un pachet cu 10 cartușe și 10 talere

Această activitate se desfășoară: doar cu un instructor specializat. Puteți alege unul sau mai multe pachete disponibile.
Destinație activitate: doar pentru grupuri
Număr de participanți: minimum 12 persoane.
Vârsta minimă pentru participare: 18 ani
Durata activității: în funcție de numărul de persoane, până la 90 minute
Echipament recomandat: îmbrăcăminte și încălțăminte sport, care permite derularea de activități fizice antrenante în aer liber, adaptate condițiilor meteorologice. Armele, cartușele și căștile sunt puse la dispoziție de către instructori
Rezervare prealabilă: această activitate necesită rezervare prealabilă cu minimum 72 de ore înainte, în funcție de disponibilitate