Cea mai recentă activitate oferită de Arsenal Park o constituie zborul cu parapanta!

Zborul cu parapanta intră în categoria sporturilor de agrement, de aventură și competiționale. Aparatul de zbor utilizează doar curenții de aer, care, exploatați corespunzător, ajută la înălțare sau coborâre.
Cel mai simplu mod de a zbura pentru prima dată o constituie zborul cu parapanta tandem. Aceasta are prevăzute două locuri, unul pentru instructor și unul pentru pasager. Instructorul pilotează parapanta, iar pasagerul se bucură doar de experiența în sine, acesta din urmă neavând nevoie de o pregătire specială.

Această activitate se adresează atât celor experimentați, cât și celor care nu au mai încercat-o niciodată. Vârsta minimă acceptată este 12 ani, iar minorii trebuie să prezinte o declarație notarială cu acordul părinților. Greutate admisă: minim 30 kg, maxim 95 kg.Echipamentul de protecție prevăzut constă dintr-un combinezon și o cască de protecție. Pentru siguranța dvs, vă rugăm să purtați bocanci și o geacă de vânt. Durata unui zbor: 6-8 minute.
Această activitate se va derula* pe Dealul Uroi, în apropiere de Arsenal Park, sub supravegherea și coordonarea unor instructori specializați. Aceștia vor expune regulile de derulare a actvității, precum și riscurile aferente.

Tarif: 170 lei/ persoană

*doar în caz de condiții meteo favorabile